Prezentare

Hotel Almar Luxury Mamaia este un promotor al luxului, fiind cotat cu 4 stele datorita facilitatilor si serviciilor care se ridica la standarde inalte de calitate, potrivite pentru a intrece cele mai exigente asteptari.

Hotel Almar Luxury Mamaia este amplasat la o distanta de 200 m de plaja in zona Mamaia Nord, distanta parcursa intr-o plimbare relaxanta de 5 minute.

Hotel Almar Luxury asigura clientilor sai acces la o plaja privata, oferindu-le acestora posibilitatea de a se angrena in activitati si sporturi nautice pentru a adauga un plus de adrenalina sejurului lor.

Camerele Hotelului Almar Luxury Mamaia sunt in numar de 28 camere duble, 12 suite (dintre care 4 suite cu un dormitor, 8 suite cu doua dormitoare) si un apartament penthouse, complet utilate, spatioase si primitoare, imbinand piese de mobilier in stil Baroque cu elemente moderne cu tematica marina intr-un registru luxuriant si relaxant.

Asadar, Hotel Almar Luxury este potrivit pentru orice grup, fie ca este vorba de familii cu copii sau grupuri de prieteni. Desi camerele sunt destinate concediului, deci relaxarii si confortului, hotelul poate acomoda cu succes, intr-o maniera profesionista, evenimente corporate, fiind dotat cu o sala de conferinte de 30 de locuri.

Intr-o atmosfera lejera, dar exclusivista, cu personal amabil si primitor, hotelul ofera solutia ideala de cazare pe ramura nordica a litoralului.