Restaurantul pastreaza acelasi rafinament in ceea ce priveste decorul interior ca si restul proprietatii, oferind posibilitatea de a alege dintr-o varietate de preparate calde si reci, cat si de a opta pentru meniuri pentru diete speciale. Capacitatea totala a restaurantului este de 140 de locuri , 70 la interior si 70 pe la exterior, pe terasa.
Micul dejun se serveste zilnic in intervalul orar 8:00-10:00, sub forma de bufet, alcatuit din selectii de antreuri reci (sunca, salam, pastrama, branzeturi) si calde (english breakfast), varietati de gemuri, sucuri naturale, cafea si ceai, omleta si oua fierte, ochiuri etc, cereale calde sau reci cu lapte, iaurt, paine prajita, paine si croissante proaspete, fructe, legume si alte preparate de sezon.
Pentru restul meselor importante ale zilei, puteti alege dintr-un meniu cu specific pescaresc, mediteranean, conceput de un Chef specialist in prepararea fructelor de mare, fiind un artist creator de experiente culinare inedite.
Pentru cei mai mici dintre oaspetii nostrii, am pregatit un meniu special cu preparate create cu multa grija din ingrediente bio.